telefoon icoontje 0515 - 333432

kamstra blauw
muurelementen

Muurelementen voor in uw tuin

stel een vraag

Muurelementen bij Kamstra Steenhandel

Met muurelementen geeft u uw tuin een eigen karakter. U maakt  in no-time een tuin met daarin de door u gewenste hoogte verschillen en borders. Een groot deel van onze muurelementen zijn een soort muurblokken, gemakkelijk te stapelen als tuinmuur.

Tuinmuurtjes zijn niet alleen een decoratief element, het is ook nog een erg praktisch. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om bloembakken of vijvers af te zetten. Ook kunt u extra diepte in uw tuin creëren, door met hoogteverschillen te spelen. Naast muurelementen zijn borders ook te gebruiken in de tuin.

Bij Kamstra steenhandel hebben wij verschillende soorten muurelementen, zodat er voor iedere tuin wel een bijpassende soort steen is.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Splitrock excelent Zwart
Splitrock excelent Zwart

Splitrock excelent Zwart

 

 

 

 

  • Wilt u meer weten over dit product? Vul dan het onderstaande formulier in:

stapelblokken voor iedere soort tuin

In ons assortiment hebben bij diverse soorten stapelblokken die u op uw eigen manier in uw tuin kunt plaatsen. Onze muurelementen hebben verschillende soorten stijlen. Van glad, met een moderne uitstaling, tot een meer natuurlijke rots structuur, wat uw tuin een rustieke uitstraling geeft. De muurelementen komen ook in meerdere kleuren. Zo hebben wij onder andere antraciet, grijze, bruine en zwarte blokken in ons assortiment.  Naast het uiterlijk van de stenen muurelementen kunt u ook spelen met de manier waarop de stenen blokken worden gebruikt, zo kunt u altijd verschillende soorten muurtjes maken. Hieronder kunt u meer lezen over onze verschillende soorten muurelementen.

Muurelementen Friesland

Linea

Met de Linea blokken, heeft u de mogelijkheid een strakke afscheiding te maken. Ook kunt u doormiddel van het toepassen van deze linea blokken, hoogteverschillen maken die voor een ruimtelijk beeld zorgen in uw tuin. De linea blokken zijn zowel in getrommelde en strakke versie verkrijgbaar, waardoor deze uitstekend past in de moderne tuin. Genoeg opties dus met onze linea blokken!

Splitrock

Splitrocks zorgen ervoor dat je tuin een eigen karakter krijgt. De splitrocks zijn te gebruiken voor muurtjes, plantenbakken en vijverranden.

U Elementen

U-elementen zijn erg praktisch, en kunnen op veel manieren worden gebruikt. Dit veelzijdige muurelement kan bijvoorbeeld als houtopslag of plantenbak worden gebruikt. Met U-elementen kunt u van uw tuin een eigen creatief project maken.  

Muurelementen in Friesland kopen?

Op zoek naar de juiste muurelementen voor uw terras, tuin of oprit? Kamstra Steenhandel uit Hinnaard, Friesland heeft altijd de muurelementen die bij u passen. Onze specialisten kunnen u advies op maat geven. Wij bespreken samen met u uw wensen, ruimte, omgeving en doel(en). Op deze manier krijgt u altijd de perfecte muurelementen. Maak direct een afspraak door het formulier in te vullen of neem contact met ons op.

neem contact op

Volg ons op Facebook

Facebook Kamstra Steenhandel

 

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuw assortiment, handige tips en nog veel meer door ons hierboven te liken op Facebook.

 

Vind ons

Contactinformatie

Monsamabuorren 1
8844 KT Hinnaard

Tel: 06-26665465
E-mail: info@kamstrasteenhandel.nl

Sitemap

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Bel of App voor een afspraak naar:
06-26665465