telefoon icoontje 0515 - 333432

kamstra blauw

Zwarte grond bestellen in Friesland

Zwarte grond (ook wel potgrond, tuingrond, teelaarde of tuinaarde genoemd) is een vruchtbaar bodemmateriaal dat erg geschikt voor planten en bloemen. Door deze grond groeien planten sneller en beter. Zwarte grond is daarnaast ook erg makkelijk bewerkbaar en is dus populair bij mensen die veel werken met planten. De zwarte grond is makkelijk te egaliseren en niet duur in aanschaf. Deze grond is dus voor alle soorten tuinwerkzaamheden, maar kan ook zeker binnenshuis worden gebruikt.

zwarte grond

Zwarte grond is onmisbaar voor elke tuin

Bent u op zoek naar zwarte grond voor uw tuin of planten? Kamstra biedt u voordelige onbemeste zwarte grond aan voor een scherpe prijs. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent de zwarte grond op te halen leveren wij uw zwarte grond zelfs bij u thuis af indien u in Friesland woont. 

Bent u uw tuin aan het renoveren? Bekijk dan eens onze opsluitbanden of palissadebanden voor uw grondafscheidingen.

Koop uw zwarte grond bij Kamstra Steenhandel 

Bij Kamstra Steenhandel vinden wij het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en te kunnen voorzien van de beste producten. Daarom staan wij voor service en kwaliteit. Wanneer u klant wordt bij ons verzekeren wij u van:

Wat kost zwarte grond?

Zwarte grond is gelukkig erg betaalbaar en bij Kamstra kunnen wij u zelfs nóg scherpere prijzen aanbieden wanneer u een grote hoeveelheid afneemt. De prijzen variëren dus op basis van de afnamegrootte. Benieuwd naar de actuele prijzen voor uw hoeveelheid of heeft u andere vragen met betrekking tot onze zwarte grond? Schroom niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of via de telefoon.

Neem contact op

Ook voor overige zandvormen of andere producten zoals tegels of sierbestrating bent u bij Kamstra aan het juiste adres.

Volg ons op Facebook

Facebook Kamstra Steenhandel

 

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuw assortiment, handige tips en nog veel meer door ons hierboven te liken op Facebook.

 

Vind ons

Contactinformatie

Monsamabuorren 1
8844 KT Hinnaard

Tel: 06-26665465
E-mail: info@kamstrasteenhandel.nl

Sitemap

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Bel of App voor een afspraak naar:
06-26665465