telefoon icoontje 0515 - 333432

kamstra blauw

Kamstra Steenhandel levert waalformaat in de omgeving van Friesland

Bent u op zoek naar een bedrijf wat u waalformaat stenen kan leveren? Zoek dan niet verder, Kamstra Steenhandel uit Friesland kan u veel verschillende stenen leveren.

Waarom kiezen voor waalformaat stenen van Kamstra Steenhandel uit Friesland?

Waalformaat stenen worden gebakken. Dit is een van de oudste bouw - en bestratingsmaterialen, deze werden al in de Middeleeuwen gebruikt. De stenen worden gebakken uit klei, dit zorgt tevens ook voor de kleur van de steen. Bij het bestraten van waalformaat stenen dient er gebruik gemaakt te worden van opsluitbanden.

Opsluitbanden bij Kamstra Steenhandel uit Friesland

Het grootste probleem bij het aanleggen van bestrating is dat er risico is op uitzakking. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend als u de waalformaat stenen net hebt laten leggen. Vanwege deze reden is het belangrijk dat opsluitbanden worden gebruikt bij bestrating van deze steen. Tevens zorgen de opsluitbanden voor een verfraaiing van de tuin. Lees hier meer over de opsluitbanden van Kamstra Steenhandel.

Waalformaat stenen prachtig als sierbestrating

Doordat waalformaat stenen in zulke mooie kleuren verkrijgbaar zijn is het ook erg geschikt als sierbestrating voor uw tuin. De waalformaat stenen van Kamstra Steenhandel uit Friesland zorgen voor een prachtige tuin.

Persoonlijk advies door Kamstra Steenhandel uit Friesland

Wij van Kamstra Steenhandel uit Friesland willen u altijd graag advies geven over welke steen voor u geschikt is en hoe u dit het beste kan uitvoeren. U kunt altijd bellen naar 0515 – 333432.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een medewerker spreken? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met eventuele vragen of het geven van advies. Wij zorgen voor de beste oplossing voor uw situatie. Bij Kamstra Steenhandel uit Friesland staan we klaar voor al uw bestratingsklussen. Graag profiteren van de nieuwste aanbiedingen? Dan kunt u ook altijd langskomen in onze showroom.

neem contact op

Volg ons op Facebook

Facebook Kamstra Steenhandel

 

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuw assortiment, handige tips en nog veel meer door ons hierboven te liken op Facebook.

 

Vind ons

Contactinformatie

Monsamabuorren 1
8844 KT Hinnaard

Tel: 06-26665465
E-mail: info@kamstrasteenhandel.nl

Sitemap

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Bel of App voor een afspraak naar:
06-26665465