Sierbestrating Friesland bij specialist

Mooie en strakke sierbestrating in Friesland kopen

Is uw terras saai? Zijn uw tegels groen? Met de sierbestrating van Kamstra Steenhandel uit Hinnaard, Friesland krijgt u een prachtig terras, waar u altijd van kunt genieten. Onze steenhandel beschikt over de beste en mooiste stenen van heel Friesland.

Sierbestrating Friesland

Advies op maat

Onze specialisten kunnen u professioneel advies geven over de juiste sierbestrating. Wij kunnen u adviseren over de steensoort die het meest geschikt is voor uw situatie. Daarbij houden wij rekening met zaken als de doelbestemming, de ruimte en de omgeving. Zo krijgt u een advies op maat en weet u zeker dat de sierbestrating past bij uw doeleinde. Graag advies op maat ontvangen? Maak direct een afspraak.

Ruim assortiment aan sierbestrating

Sierbestrating is te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Wij beschikken over alle steensoorten die u zoekt. Krijg een impressie van al onze producten. Daar vindt u een grote impressie van alle steensoorten die we hebben. Ziet u niet wat u leuk vindt? Kom dan langs bij ons in de winkel en vraag naar alle mogelijkheden.

Bestratingsmaterialen gratis lenen

Sierbestrating (of andere stenen) gekocht bij onze steenhandel, maar deze zelf wel aan willen leggen? Dat kan natuurlijk. Wanneer u de stenen zelf wilt aanleggen, begrijpen wij dat u niet het juiste materiaal hiervoor thuis hebt liggen. Daarom mag u de bestratingsspullen van ons lenen. Op deze manier hoeft u geen dure trilplaat of stenen snijder te huren. Kom langs in Hinnaard, te Friesland.

Sierbestrating in Friesland kopen?

Op zoek naar de juiste sierbestrating voor uw terras, tuin of oprit? Kamstra Steenhandel uit Hinnaard, Friesland heeft altijd de sierbestrating die bij u past. Onze specialisten kunnen u advies op maat geven. Wij bespreken samen met u uw wensen, ruimte, omgeving en doel. Op deze manier krijgt u altijd de perfecte sierbestrating. Maak direct een afspraak door het formulier in te vullen of neem contact op.

Kamstra Steenhandel

Openingstijden
Ma t/m do: op afspraak
Vrijdag: 13.00-18.00 uur
Zaterdag: 8.00-16.30 uur
Zondag: gesloten

 

Locatie Kamstra
Monsamabuorren 1
8844 KT Hinnaard
Telefoon Kamstra 0515 333432
   
Email Kamstra info@kamstrasteenhandel.nl

Sitemap
 

Tip van de week!

Behandel je tegels met 'Green ex' en laat ze er weer als nieuw uitzien! Klik op de foto voor meer info.

  Green ex voor mooie tegels - Kamstra Steenhandel


Nieuwe collectie

Nieuwe collectie van Kamstra Steenhandel Friesland

Bekijk nu onze nieuwe collectie: Tegels 50x50 & 60x60


Volg ons op Facebook

 
 

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuw assortiment, handige tips en nog veel meer door ons te liken op Facebook.


Maak nu een afspraak!

Kamstra Steenhandel
Kamstra Steenhandel Hinnaard