telefoon icoontje 0515 - 333432

kamstra blauw
kamstra tegels

Voor al uw sierbestrating!

stel een vraag

Sierbestrating Friesland bij specialist

Mooie en strakke sierbestrating in Friesland kopen

Is uw terras saai? Zijn uw tegels groen? Met de sierbestrating van Kamstra Steenhandel uit Hinnaard, Friesland krijgt u een prachtig terras, waar u altijd van kunt genieten. Onze steenhandel beschikt over de beste en mooiste stenen van heel Friesland.

Advies op maat

De specialisten van steenhandel Kamstra kunnen u professioneel advies geven over de juiste sierbestrating. Wij kunnen u adviseren over de steensoort die het meest geschikt is voor uw situatie. Daarbij houden wij rekening met zaken als de doelbestemming, de ruimte en de omgeving. Zo krijgt u een advies op maat en weet u zeker dat de sierbestrating past bij uw doeleinde. Graag advies op maat ontvangen? Maak direct een afspraak.

Onze verschillende sierbestrating

Bij steenhandel Kamstra kunt u kiezen voor verschillende stenen voor uw sierbestrating. U kunt kiezen uit:

Sierbestrating Kamstra Steenhandel Friesland

Ruim assortiment aan sierbestrating

Sierbestrating is te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Wij beschikken over alle steensoorten die u zoekt. Krijg nu direct een impressie van al onze producten. Daar vindt u een grote impressie van alle steensoorten die we hebben. Heeft u niks gevonden wat u leuk vindt? Kom dan langs in onze winkel en vraag naar alle mogelijkheden.

Bestratingsmaterialen gratis lenen

Sierbestrating (of andere stenen) gekocht bij onze steenhandel, maar deze zelf wel aan willen leggen? Dat kan natuurlijk ook. Wanneer u de stenen zelf wilt aanleggen, begrijpen wij dat u niet het beste materiaal thuis hebt liggen. Daarom mag u de bestratingsspullen van ons lenen. Op deze manier hoeft u geen dure trilplaat of stenen snijder te huren. Kom langs bij steenhandel Kamstra in Hinnaard, te Friesland.

Sierbestrating in Friesland kopen?

Op zoek naar de juiste sierbestrating voor uw terras, tuin of oprit? Kamstra Steenhandel uit Hinnaard, Friesland heeft altijd de sierbestrating die bij u past. Onze specialisten kunnen u advies op maat geven. Wij bespreken samen met u uw wensen, ruimte, omgeving en doel(en). Op deze manier krijgt u altijd de perfecte sierbestrating. Maak direct een afspraak door het formulier in te vullen of neem contact met ons op door op de button hieronder te klikken

neem contact op

Volg ons op Facebook

Facebook Kamstra Steenhandel

 

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuw assortiment, handige tips en nog veel meer door ons hierboven te liken op Facebook.

 

Vind ons

Contactinformatie

Monsamabuorren 1
8844 KT Hinnaard

Tel: 06-26665465
E-mail: info@kamstrasteenhandel.nl

Sitemap

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Bel of App voor een afspraak naar:
06-26665465