telefoon icoontje 0515 - 333432

kamstra blauw
pavement

Tegels van hoge kwaliteit!

STEL EEN VRAAG

Tegels kopen in Friesland doet u bij Kamstra

Steenhandel specialist voor alle soorten tegels | Friesland

Bent u op zoek naar tegels voor uw terras, tuin of oprit? Kamstra Steenhandel is de specialist van Friesland in tegels. Uw kunt ons ruime aanbod in onze inspirerende showtuin vinden. Onze specialisten helpen u graag met het vinden van de juiste tegels. Zo vindt u altijd de tegels die bij uw omgeving past.

Tegels Friesland

Alle stenen en tegels in onze showtuin bekijken

U kunt het gehele assortiment in onze showtuin bekijken. U bent altijd welkom bij onze showtuin in Friesland om ons ruime assortiment te bekijken. Onze deskundigen kunnen u professioneel advies geven. Wij denken met u mee en zorgen dat uw de perfecte tegels voor uw terras of oprit heeft. Bekijk direct ons assortiment.

Advies op maat door specialisten

Onze specialisten uit Friesland hebben al jarenlang ervaring en kunnen u daarom het beste advies geven voor tegels. U kunt altijd rekenen op een goede en snelle service. Wij staan altijd voor uw klaar om advies te geven over de mogelijkheden en toepassingen. Maak direct een afspraak, zodat wij u het beste kunnen helpen.

Kamstra steenhandel in Friesland staat voor goede service en advies op maat. Daarom bieden wij u ook gratis straatmakers materiaal aan. Wilt u zelf uw tuin, terras of oprit bestraten? U kunt een trilplaat, stenenknipper en meer kosteloos bij ons lenen. Voor verdere vragen hierover kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat zijn de voordelen van beton tegels?

Betontegels zijn ideaal om een moderne, strakke en stevige oppervlakte te maken. Dit maakt beton tegels een goede oplossing voor bijvoorbeeld terrassen en opritten. Beton is ook onderhoudsvriendelijk, en gaan lang mee. Zo kunt u met gemak jarenlang vooruit met uw betontegels. Ook heeft u keuze uit verschillende soorten kleuren beton tegels, zo kunt u de best bijpassende kleur voor uw oppervlakte zelf uitkiezen.

Het aantal beton tegels dat u nodig heeft is afhankelijk van twee elementen, hoe groot de oppervlakte is en hoe groot de beton tegels zijn. zo zijn er bijvoorbeeld beton tegels van 50x50 cm, en tegels van 60x60 cm. Wij kunnen u uiteraard advies geven bij het uitkiezen van het formaat van uw beton tegels.

Direct tegels kopen bij Kamstra Steenhandel in Friesland

Wilt u graag kwalitatieve tegels kopen bij een specialist? Kamstra Steenhandel uit Hinnaard, Friesland heeft alle tegels waar u naar op zoek bent. Maak direct een afspraak via het formulier of neem contact met ons op. Voor vragen of opmerkingen kunt u ook het contactformulier invullen.

neem contact op

Volg ons op Facebook

Facebook Kamstra Steenhandel

 

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuw assortiment, handige tips en nog veel meer door ons hierboven te liken op Facebook.

 

Vind ons

Contactinformatie

Monsamabuorren 1
8844 KT Hinnaard

Tel: 06-26665465
E-mail: info@kamstrasteenhandel.nl

Sitemap

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Bel of App voor een afspraak naar:
06-26665465