telefoon icoontje 0515 - 333432

kamstra blauw

Stenen Borders voor in de tuin van Kamstra Steenhandel

Borders zijn heel geschikt om een tuin mooi in te richten en verschillend vakken aan te leggen. Met stenen borders kunt u ook mooie verhoogde borders maken, wat extra ruimte en diepte in uw tuin kan creëren.

Het is heel simpel om borders voor uw tuin te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld met betonnen blokken verhoogde borders maken. Dit soort stapelblokken, ook wel muurelementen genoemd maakt u zo een muurtje voor de tuin. Ook is het erg mooi als kantafsluiting om grind, gras, of kiezels.

Verschillende soorten borders

Bij Kamstra Steenhandel hebben wij een aantal verschillende oplossing voor borders in de tuin. Zo hebben wij;

Voordelen van palissadebanden, opsluitbanden en bielzen.

Stenen tuin Borders maken het onderhoud van de tuin ook gemakkelijker, gezien verschillende materialen minder snel gemixt worden. Zo kunt u bijvoorbeeld zonder problemen tegels en zand bij elkaar plaatsen. Ook geeft brengt het een stukje veiligheid, zo is er bijvoorbeeld veel minder risico op uitzakken van de grond wanneer u stenen borders in de tuin heeft.

Bij steenhandel hebben we verschillende soorten borders in verschillende kleuren, zo kunt u de borders ook gebruiken om uw tuin extra karakter te geven. 

Opsluitbanden, palissade en bielzen voor in de tuin

Opsluitbanden worden over het algemeen van beton gemaakt, daarom worden ze ook wel trottoirbanden of betonbanden genoemd. Ook bielzen en palissade banden zijn van beton gemaakt. beiden zijn heel geschikt voor voor- en achtertuinen, en ook voor opritten. De banden zijn erg makkelijk te leggen dankzij de aansluitende profielen. De kleuren zijn neutraal, waardoor ze in iedere tuin thuis horen.

Opsluitbanden en bielzen zijn strak, zo kunt u een strakke en egale border maken. We hebben ook verschillende palissades, u heeft de keuzen tussen ronde afwerkingen (Rotondo) en vierkante afwerking (quadrato).

Direct stenen tegels kopen bij Kamstra Steenhandel in Friesland

Wilt u graag kwalitatieve borders kopen bij een specialist? Kamstra Steenhandel uit Hinnaard, Friesland heeft alle borders waar u naar op zoek bent. Maak direct een afspraak via het formulier of neem contact met ons op. Voor vragen of opmerkingen kunt u ook het contactformulier invullen.

neem contact op

Volg ons op Facebook

Facebook Kamstra Steenhandel

 

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuw assortiment, handige tips en nog veel meer door ons hierboven te liken op Facebook.

 

Vind ons

Contactinformatie

Monsamabuorren 1
8844 KT Hinnaard

Tel: 06-26665465
E-mail: info@kamstrasteenhandel.nl

Sitemap

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Bel of App voor een afspraak naar:
06-26665465