telefoon icoontje 0515 - 333432

kamstra blauw

Straksteen kopen bij Kamstra Steenhandel

Gaat u binnenkort een terras aanleggen bij uw huis en wilt u een 'strakke' uitstralingen? Dan zit u bij ons helemaal goed. De naam zegt het al, de straksteen zorgt ervoor dat uw terras er ook echt strak uitziet. Deze steen is niet alleen geschikt voor uw terras, maar is de ideale keuze voor alle bestrating rondom uw eigen huis. De stenen komen strak tegen elkaar aan te leggen, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Het voordeel hierbij is dat u ook zelf verschillende tinten samen kunt stellen, zodat u ook een unieke look krijgt! Kies daarom voor strakstenen bij Kamstra Steenhandel in Friesland.

Alle strakstenen bij Kamstra Steenhandel

De straksteen is bij ons leverbaar in een zestal formaten en in verschillende kleuren. U kunt zich dus volledig uitleven en de meest unieke uitstraling creëren voor uw eigen bestrating. Vooral voor de creatievelingen is dit een leuke klus. Ook kunt u door de verschilende kleuren en formaten strakstenen in fraai wildverband leggen. Wat hierbij opvalt, is dat door het ontbreken van een vellingkant een vlakke vloer wordt verkregen. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende kleuren en formaten, en dat tegen een scherpe prijs! Hieronder ziet u ons gehele assortiment van straksteen.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Straksteen Bruin GV
Straksteen Bruin GV

Straksteen Bruin GV

 

 

 

  • Wilt u meer weten over dit product? Vul dan het onderstaande formulier in:

Maak uw terras compleet

Wilt u uw terras een hele make-over geven? En wilt u bijvoorbeeld hoogteverschil creëren en/of bloembakken aanleggen? Denk dan ook eens aan het aanschaffen van bielzen. Hiermee kunt u uw tuin nog unieker maken. Ook voor andere benodigde materialen kunt u bij Kamstra Steenhandel in Friesland terecht. Benieuwd naar onze aanbiedingen? Kom dan ook vooral eens langs in de showroom!

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een medewerker spreken? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met eventuele vragen of het geven van advies. Wij zorgen voor de beste oplossing voor uw situatie. Bij Kamstra Steenhandel uit Friesland staan we klaar voor al uw bestratingsklussen. Graag profiteren van de nieuwste aanbiedingen? Dan kunt u ook altijd langskomen in onze showroom.

neem contact op

Volg ons op Facebook

Facebook Kamstra Steenhandel

 

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuw assortiment, handige tips en nog veel meer door ons hierboven te liken op Facebook.

 

Vind ons

Contactinformatie

Monsamabuorren 1
8844 KT Hinnaard

Tel: 06-26665465
E-mail: info@kamstrasteenhandel.nl

Sitemap

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Bel of App voor een afspraak naar:
06-26665465