telefoon icoontje 0515 - 333432

kamstra blauw

H-profiel stenen bij Kamstra Steenhandel

Wilt u graag H-profiel stenen aanschaffen voor het leggen van een weg of een terrein? En woont u in Friesland of omstreken? Dan zit u bij Kamstra Steenhandel helemaal goed! De vorm van dit soort steen is ideaal geschikt voor zwaar verkeer. Bij Kamstra Steenhandel heeft u de keuze uit verschillende soorten steen, zodat wij voor elke situatie het juiste materiaal aan kunnen bieden. Wij zijn uw steenhandel in Friesland en omstreken en zorgen ervoor dat wij iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen.

Waarom kiezen voor H-profiel

Door de vorm van H-profiel vallen de stenen erg goed in elkaar. Het profiel zorgt ervoor dat de stenen bijzonder goed vast zitten en grijpen zich als het ware vast. Ze zijn speciaal ontworpen voor zware belastingen dus zeer geschikt voor zwaar verkeer. Voor opritten of terreinen waar regelmatig zwaar materieel op rond rijdt is het de beste keuze voor steen. Ook zijn bij deze stenen opsluitbanden zo goed als overbodig. Heeft u wegen of terreinen (of wilt u deze aanleggen) waar zwaar verkeer over gaat? Kies dan voor H-profiel stenen van Kamstra Steenhandel.

H-profiel assortiment

Bij Kamstra Steenhandel bieden wij u twee verschillende kleuren stenen aan. U heeft bij ons de keuze uit de kleuren antraciet of rood-zwart genuanceerd.

Tijdelijke aanbiedingen en acties

Wij hebben bij Kamstra Steenhandel regelmatig tijdelijke acties lopen. Misschien zit hier voor u de ideale steen tussen. Nieuwsgierig? Kijk dan vooral eens op onze aanbieding pagina.

Wilt u contact opnemen?

Wilt u graag wat meer informatie over onze H-profiel stenen of een medewerker spreken? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al uw vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven u graag advies en staan voor u klaar voor al uw vragen. Neem contact op met Kamstra Steenhandel in Friesland voor elk soort bestrating!

neem contact op

Volg ons op Facebook

Facebook Kamstra Steenhandel

 

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuw assortiment, handige tips en nog veel meer door ons hierboven te liken op Facebook.

 

Vind ons

Contactinformatie

Monsamabuorren 1
8844 KT Hinnaard

Tel: 06-26665465
E-mail: info@kamstrasteenhandel.nl

Sitemap

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Bel of App voor een afspraak naar:
06-26665465