telefoon icoontje 0515 - 333432

kamstra blauw

Dikformaat stenen bij Kamstra Steenhandel

Op zoek naar een bedrijf die u kan voorzien in dikformaat stenen? Dan zit u bij Kamstra Steenhandel uit Friesland helemaal goed. Wij kunnen veel verschillende soorten stenen leveren en zorgen ervoor dat we voor iedere situatie de ideale steen kunnen aanbieden. Samen met de Waalformaat is de Dikformaat de steen der stenen. Het is een steen van fantastische kwaliteit. Kies daarom voor Kamstra Steenhandel voor alle bestratingen!

Veelzijdigheid en goed te combineren

Van oudsher wordt deze sierbestrating veel toegepast in de tuin. Het is een uiterst veelzijdige steen. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om terrassen mee aan te leggen of om slingerpaadjes te creëren. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook stenen trappetjes mee maken. Een ander voordeel is dat deze steen ook mooi te combineren is met tegels. Het is dus een geweldig steen

Het uiterlijk van dikformaat stenen

Dikformaat stenen zijn

U kunt bij Kamstra steenhandel in Friesland kiezen uit een groot assortiment van dikformaat stenen. We bieden verschillende kleuren aan, zodat wij de best bijpassende steen voor u kunnen leveren.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
DF Bruin GV
DF Bruin GV

Dikformaat bruin

 

 

 

 

 

  • Wilt u meer weten over dit product? Vul dan het onderstaande formulier in:

Voor transport en acties

Heeft u zelf geen beschikking voor de transport van uw materialen? Geen probleem! Bij Kamstra Steenhanden in Friesland kunnen wij voor de transport van uw materiaal zorgen. Ook hebben wij regelmatig tijdelijke acties lopen. Hou deze dus goed in de gaten! Wie weet komt de perfecte bestrating voor u binnenkort wel in de aanbieding.

Neem gerust contact op met Kamstra Steenhandel in Friesland

Zit u met vragen? Of wilt u nog wat meer informatie over dikformaat bakstenen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Naast het beantwoorden van u vragen, geven wij u ook graag advies over de beste steensoort voor uw situatie. Wij staan klaar  voor al uw bestratingsklussen! U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze showroom. Hier kunt u ook terecht voor al onze nieuwste aanbiedingen.

neem contact op

Volg ons op Facebook

Facebook Kamstra Steenhandel

 

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuw assortiment, handige tips en nog veel meer door ons hierboven te liken op Facebook.

 

Vind ons

Contactinformatie

Monsamabuorren 1
8844 KT Hinnaard

Tel: 06-26665465
E-mail: info@kamstrasteenhandel.nl

Sitemap

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Bel of App voor een afspraak naar:
06-26665465