telefoon icoontje 0515 - 333432

kamstra blauw

Betonstraatstenen bij Kamstra Steenhandel Friesland

Betonstraatstenen zijn als duurzame, goedkope vervanging van de straatbaksteen ontwikkeld. Ze bestaan meestal uit onderbeton voorzien van een deklaag. Deze stenen worden ook wel (beton)klinkers genoemd. Door de ruime keuze die u bij Kamstra heeft, kunt u blijven variëren. Kies daarom voor Kamstra Steenhandel in Friesland voor al uw bestratingsklussen!

Betonstraatstenen voor zware belasting

Als we praten over de Betonstraatsteen is dat het gene wat je ziet is wat je krijgt en daar is niks van gelogen. Het is een veelzijdige steen die je goed als basis kunt gebruiken voor verschillende sferen en designs. Met deze steen hou je rust in je bestrating en met de keuze van kleur en meubels, creëer je toch een aangeklede sfeer. Betonstraatstenen zijn uitermate geschikt voor zwaardere belasting op opritten en toegangswegen. Het formaat is 21x10,5x6 cm.

Assortiment bij Kamstra Steenhandel

U vindt bij ons een groot assortiment aan betonstraatstenen. Zo heeft u de keuze uit egale kleuren, maar ook kunt u voor genuanceerde en meer gemengde kleuren bij ons terecht. Hieronder ziet u welke betonstraatstenen wij in ons assortiment hebben.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Paars GV
Paars GV

Betonstraatstenen paars gv

 

 

 

  • Wilt u meer weten over dit product? Vul dan het onderstaande formulier in:

Levering en acties

Bent u zelf niet in staat om alle materialen zelf mee te nemen of te vervoeren? Geen probleem! Bij Kamstra Steenhandel staat u niet alleen voor het vervoer van materialen. Wij kunnen namelijk ook het transport regelen, zodat u de gewenste materialen ook op de gewenste locatie krijgt. Ook kunt u altijd een kijkje nemen bij onze aanbiedingen. Wie weet staat daar toevallig de steensoort bij die u zoekt!

Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor al uw vragen. Ook geven wij u graag advies over welke stenen het beste passen bij uw situatie. Kamstra Steenhandel uit Friesland staat voor al uw bestratingsklussen voor uw klaar. Ook kunt u natuurlijk altijd langskomen in onze showroom om te profiteren van de nieuwste aanbiedingen!

neem contact op

Volg ons op Facebook

Facebook Kamstra Steenhandel

 

Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuw assortiment, handige tips en nog veel meer door ons hierboven te liken op Facebook.

 

Vind ons

Contactinformatie

Monsamabuorren 1
8844 KT Hinnaard

Tel: 06-26665465
E-mail: info@kamstrasteenhandel.nl

Sitemap

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Bel of App voor een afspraak naar:
06-26665465